Tekstbureau Met Anne Headerbanner 12b

secuur, betrokken, vakkundig, persoonlijk

Anne schreef voor de website van Cross Media Collective een stukje over mijn dienstverlening. Daarin benoemde ze aspecten waaraan ik zelf nooit zou denken. Door haar ging ik me trots voelen. Dat is wat een tekst van Anne met je kan doen!
Ernst de Moor, webbouwer en eigenaar ZPsites

Dit zijn mijn partners

Daarnaast werk ik op verschillende terreinen samen met professionele partners:

  • De Taalfax, voor (be√ędigde) vertalingen, heldere achtergrondverhalen, interviews en bladformules.
  • Tekstbureau Dorinda, voor vlotte zakelijke (SEO-)teksten die jouw doelgroep aanspreken.
  • Creagraphy | ZPsites, voor ontwerp en bouw van webapplicaties met een eigen, zeer gebruiksvriendelijk CMS en persoonlijke support.
  • Studio Zeeman & Burger, voor grafische oplossingen op het gebied van vormgeving, prepress en drukwerk.
  • Webproof Webdesign, voor ontwerp en bouw van aantrekkelijke en doeltreffende websites (Joomla en WordPress) en webshops.

Ere wie ere toekomt!

Fotograaf - Fokko Muller

De prachtige foto's die je bovenaan elke pagina ziet, zijn gemaakt door de uiterst getalenteerde straatfotograaf Fokko Muller. Ik heb voor hem gekozen omdat zijn eigenzinnige, creatieve en sfeervolle stijl van fotograferen me heel erg aanspreekt. Hou je zelf van fotograferen? Fokko geeft regelmatig zeer inspirerende (en populaire!) fotografieworkshops in steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Webbouwer - Ernst de Moor

Logo ZPsites

Mijn website is gebouwd door Ernst de Moor van ZPsites. Deze vakman heeft een eigen CMS ontwikkeld waarmee ik mijn website in no-time zelf heb kunnen inrichten. Ernst denkt met je mee, vertaalt je technische wensen meteen in adequate oplossingen en heeft een feilloos gevoel voor kwaliteit. Voor mij geen geworstel met WordPress meer!