Tekstbureau Met Anne Headerbanner 15

secuur, betrokken, vakkundig, persoonlijk

Je zakelijke teksten zijn je visitekaartje

Websites, brochures, nieuwsbrieven, (e-)mailings, persberichten of offertes; je bedrijf laat zich via allerlei kanalen zien. En al die commerciële uitingen en zakelijke teksten moeten er tiptop uitzien! Je doel is immers om de aandacht van je lezer te trekken, die vast te houden en aan te zetten tot actie.

Schrijf je zakelijke teksten daarom samen Met Anne, of laat ze corrigeren of redigeren. Jij bepaalt je doel en ik maak het compleet.

Tekstbureau Met Anne zorgt voor:

  • Een heldere en duidelijk geformuleerde boodschap
  • In begrijpelijk Nederlands en zonder taalfouten
  • Die je doelgroep aanspreekt en bereikt

Bel me gerust of stuur me een e-mail om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Prettig leesbare SEO-teksten

Heb je nieuwe teksten nodig voor je website? Wil je je huidige website verbeteren om te zorgen dat je hoger scoort in Google of in andere zoekmachines? Als SEO-tekstschrijver help ik je zoeken naar de juiste zoekwoorden en verwerk ik deze op een natuurlijke en prettige manier in je tekst.

Uiteraard met als doel om jouw website beter vindbaar te maken, maar ook om te zorgen dat je lezers je boodschap begrijpen en worden aangespoord om zaken met jou te doen. Want uiteindelijk blijft dat het uitgangspunt.

Productbeschrijvingen voor webshops

Als je een webshop hebt, weet je hoe belangrijk het is dat je producten zijn voorzien van een goede beschrijving. Zowel om potentiële kopers te informeren en aan te sporen het product aan te schaffen, als voor de vindbaarheid in Google.

Productbeschrijvingen moeten dus zowel prettig leesbaar en informatief zijn, als wervend en doeltreffend. Ik heb inmiddels meer dan duizend van dit soort beschrijvingen voor uiteenlopende producten gemaakt en kan ook jou hiermee van dienst zijn.

Foutloze, wervende productbeschrijvingen schrijven is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Anne heeft de expertise ontwikkeld om soepel lopende en prettig leesbare teksten te schrijven met oog voor structuur en consistent taalgebruik.
Rian Faaij, digital marketing director Bieze Food Group

Technisch schrijver voor software- en ICT-teksten

Als technisch schrijver heb ik veel ervaring met het schrijven en redigeren van schermteksten, handleidingen, gebruikersinstructies, release notes, helpteksten en andere softwaregerelateerde teksten.

Of het nu om grote of om kleinere projecten gaat, ik help je met:

  • Een logisch opgebouwde en goed gestructureerde tekst
  • Die de eindgebruiker in begrijpelijke taal vertelt wat hij wil weten
  • En is geschreven in foutloos en verzorgd Nederlands

Bij schermteksten zorg ik er tevens voor dat deze gebruiksvriendelijk zijn en het gebruiksgemak van de software vergroten.

Wij werken al jaren samen met Anne. Wij leveren de input voor technische persberichten, columns en andere stukken en Anne corrigeert dit op taalgebruik, structuur en consistentie. Een gouden formule!
Piet Munsterman, eigenaar en directeur Sales SRC Secure Solutions